Idag hann vi måla klart snickarboden! Och inte nog med det, jag hann klippa den största av våra syrenbuskar och istället för ett ovårdat buskage är det numera en fin berså. Nja, en sanning med modifikation såklart eftersom det än så länge bara är pinnar utan grönska. Men till sommaren, då vet jag en familj som kommer sitta där och äta frukost. Nu hoppas vi bara att det blir en ordentligt fin och varm sommar.
Till lunch åt vi smörstekt (kokt) torsk med sparris. Det är det absolut enklaste och godaste sättet att tillaga torsk tycker jag.
Ha bara på lite flingsalt och vitpeppar på båda sidorna av torskbitarna, stek sedan i massa smör ca 3-4 minuter på varje sida. Sen är det klart! Idag hade vi smöret som "sås" men det passar jättebra att göra en äggsås till detta också, ellr vanlig vitsås eller kanske någon creme fraice baserad variant. Som tillbehör kan man äta nästan vad som helst.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar